مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: یکصد فرصت سرمایهگذاری شناسایی شده استان در درگاه مرکز خدمات سرمایهگذاری برای معرفی به فعالان اقتصادی تعریف و بارگذاری شده است.
ّامید احمدی بیان کرد: فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران با مراجعه به این درگاه به آدرس /https://investinkhz.ir میتوانند اطلاعات فرصتها و ظرفیتهای سرمایهگذاری استان را دریافت کنند.
وی معرفی آسان فرصتهای اقتصادی به سرمایه گذاران را راهی برای جذب سرمایهگذار در استان دانست و گفت: ۵۰ فرصت به ۲ زبان و ۵۰ فرصت دیگر به سه زبان ترجمه شده تا سرمایهگذاران خارجی نیز امکان آشنایی با این ظرفیتها را داشته باشند.
احمدی با بیان اینکه ۸۰ درصد منابع بانکها باید برای پرداخت تسهیلات استفاده شود ادامه داد: بانکها باید به تعهد خود به ویژه در بخش تولید و اشتغال عمل کنند.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان اظهار کرد: عملکرد بانکهای استان در پرداخت تسهیلات ۶۷ درصد از موجودی منابع آنها است که تا میانگین مورد نظر فاصله زیادی دارند.
وی گفت: متاسفانه منابع بانکهای خصوصی در استان استفاده نمیشود که برای تغییر این روند پیگیریهای لازم انجام شده است.
احمدی با تاکید بر اینکه گردش مالی صنایع فعال در خوزستان باید در درون استان باشد ادامه داد: یکهزار و ۲۰۰ حساب بانکی از صنایع استان احصا شده که گردش مالی در خارج از استان دارند و باید این حسابها در درون خوزستان فعال باشند.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان اظهار کرد: صنایع و کارخانجات از امکانات و ظرفیتهای استان استفاده میکنند و باید سود و منفعت آنها به مردم استان برسد.
وی تصریح کرد: به دفتر رئیس جمهور نیز نامهای در خصوص لزوم انجام گردش مالی صنایع به ویژه پتروشیمیها در استان ارسال شده است.
احمدی بیان کرد: طی ۲ سال اخیر ۲۲۰ هزار میلیارد ریال عوارض آلایندگی بین شهرداریها و دهیاریهای استان توزیع شده است.
وی ادامه داد: در روستاها اقدامات خوبی برای بهسازی و نوسازی انجام شده اما در شهرها این مهم چندان نمود نداشته است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان تصریح کرد: ۸۰ هزار میلیارد ریال عوارض آلایندگی دیگر باید از صنایع استان وصول شود.
خوزستان به عنوان یکی از استانهای راهبردی اقتصادی و صنعتی کشور ۲۵ درصد ارزآوری ملی را انجام میدهد.