• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
4

نامزدهای سردرگم و مردم نظاره گر

  • کد خبر : 5398
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۸
نامزدهای سردرگم و مردم نظاره گر
چهره های سیاسی اغلب جدای از اینکه در برخی لیست های ائتلافی حضور دارند برای خود لیست مجزا تشکیل داده اند. البته این موضوع اشکال خاصی ندارد اما هر برسرآن است که اساساً تکلیف نامزدهای انتخابات با خودشان و جریان های سیاسی وابسته به آن مشخص نیست.

شاید در هیچ دوره ای این چنین شاهد سردرگمی سیاسی در دوران انتخابات نبودیم. علیرغم اینکه طیف های سیاسی غالب بر رقابت انتخاباتی تقریبا همگی از یک جریان هستند اما ناهماهنگی های موجود نشانگر عدم وفاق در میان جبهه ها و ائتلافات سیاسی و بلاتکلیفی نامزدهای تایید صلاحیت شده می باشد.

تا همین یکی دو روز پیش هنوز لیست های انتخاباتی به خصوص در تهران مشخص نبود و بعضا شاهد لیست های دقیقه نودی بودیم و حتی برخی از چهره ها از حضورشان در لیست های انتخاباتی اظهار بی اطلاعی کرده اند.

چهره های سیاسی اغلب جدای از اینکه در برخی لیست های ائتلافی حضور دارند برای خود لیست مجزا تشکیل داده اند. البته این موضوع اشکال خاصی ندارد اما هر برسرآن است که اساساً تکلیف نامزدهای انتخابات با خودشان و جریان های سیاسی وابسته به آن مشخص نیست.

این مسئله از وزن و اعتبار لیست های انتخاباتی کاسته است و نتوانسته جذابیتی را برای جذب سلایق مختلف فراهم سازد. مردم همچنان نظاره گر این چینش ها و لیست هایی هستند که هنوز هم درحال تغییر است و اساساً گویا انسجامی در بین آنها وجود ندارد.

البته این نظاره گری نه از باب بلاتکلیفی مردم از باب انتخاب لیست ها که از باب مشاهده عملکرد کسانی است که اساساً مشخص نیست با چه هدف و با چه برنامه ای قصد ورود به خانه ملت را دارند. گرفتاری و دردمندی جامعه در حوزه مشکلات اقتصادی به حدی شدید است که مردم قادر به تامین مایحتاج روزانه خود نیستند؛ حال با چنین وضعیتی ذهن و فکر و عزمی برای بررسی لیست ها و گوش کردن به حرف نامزدهایی که همگی می خواهند ایران را بسازند و گویا باطل سحر تمام مشکلات در کف دستشان است، باقی نمی ماند.

اما افسوس که این مسئله از سوی نامزدهای انتخاباتی  مورد توجه نیست و گویا اساساً همانطور که جامعه از جریان های سیاسی عبور کرده است، آنها نیز از مردم و دغدغه هاشان عبور کرده اند و بیشتر درحال رقابتی درون خانوادگی و یا پیکاری با رفقا و رقبای قدیمی در دستور کارشان است.

اکثراً درصدد این بودند تا تایید صلاحیت شوند، پس از آن درصددند تا در لیستی معتبر خود را جای دهند و در آخر به دنبال ورود به خانه ملت هستند تا به مدت چهار سال در فضای سیاسی کشور زیست کنند و طی این مدت در راستای اهداف فردی و گروهی خود تلاش نمایند و هرآنچه را که انجام می دهند به نام انقلاب و مردم و دفاع از ارزش ها معرفی کنند. مسلماً صاحبان اصلی و مدافعین حقیقی این نظام و انقلاب و ارزش ها مردمی هستند که جان و مالشان به معنای حقیقی مایه گذاشته اند و صلاحیتشان بیش از هر فرد و جناحی در شناخت منافع ملی است.

اما جالب است که نمایندگان همین مردم وقتی به خانه ملت وارد می شوند فراموش می کنند اساساً برای چه امری وارد این میدان شده اند و چطور باید با ابزار قانون گذاری مشکلات مردم را چاره کنند. آنچه از عملکرد ادوار مختلف مجلس مشاهده کرده ایم این نتیجه را تداعی می کند که هرچه از بدو انقلاب به پیش آمدیم، نمایندگان مجلس پس از انتخاب شدن به جای اینکه نماینده مردم باشند تبدیل به نماینده جریان های سیاسی می شوند که دغدغه ها و منافعشان با اولویت ها و مطالبات مردم متفاوت است.

 

لینک کوتاه : https://roozankhabar.ir/?p=5398
  • نویسنده : حمیدرضا عسگری - روزنامه نگار

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آنتونیو گوترش، سازمان ملل، نیویورک اجتماعی اربعین، عراق، ایران، زائران ارمنستان، جمهوری آذربایجان، درگیری نظامی اصول گرایان، اصلاح طلبان، انتخابات، احزاب افغانستان،مهاجران،افغان،هیرمند،طالبان اقتصاد انتخابات،اصولگرا،مهندسی،خالص،سازی ایران ایران، آمریکا، برجام ایران، آمریکا، برجام، مذاکرات وین، روسیه، میخائیل اولیانوف ایران، روسیه، برجام، مذاکرات وین بازار مسکن، بازار خودرو، رکود اقتصادی، رونق اقتصادی برجام، ایران، آمریکا، اروپا برجام، مذاکرات وین، رابرت مالی، احیای برجام تهران توافق، ایران، برجام، آمریکا تولید تیراندازی حسن یزدانی، دیوید تیلور، کشتی قهرمانی جهان حسن یزدانی، کشتی قهرمانی جهان، دیوید تیلر خبر خبری دانشگاه رئیسی رئیسی، بانک مرکزی، اقتصاد رهبر سیاسی سیل، خسارت، مدیریت بحران، بارندگی غزه،اسرائیل،حماس،فلسطین،الاقصی غزه،حماس،اسرائیل فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ، روزنامه فرهنگ فرهنگی متروپل، آبادان، بحران اجتماعی مجلس محرم، عزاداری، ترافیک، تاسوعا و عاشوار مذهبی مهسا امینی، قالیباف، مجلس، گشت ارشاد مهسا امینی، پلیس تهران، گشت ارشاد مهسا امینی، گشت ارشاد، پلیس تهران ورزش وزیر صنعت کاخ باکینگهام، ملکه الیزایت، انگلستان، سلطنت گشت ارشاد، مهسا امینی، اعتراضات