در چند روز گذشته، حامیان فیلترینگ با استفاده از هر تریبون و رسانهای مخالفت خود را با تصمیم شورایعالی فضای مجازی نشان دادند. مخالفت هایی که گاه از سوی ائمه جمعه بیان شد و گاه از سوی برخی اصولگرایان در قالب مصاحبه با رسانه ها و حتی توئیت زدن در شبکه های مجازی. خاصه آنکه، عبدالکریم عابدینی در خطبههای نماز جمعه قزوین با اشاره به رفع فیلترینگ گفت: «دشمنان برای ما اطلاعات غلط میفرستند و جوانان ما را هدف گرفتهاند بنابراین باید راههای نفوذ دشمن بسته شود و حالا اگر فیلترینگ هم برداشته شده است باید حواسمان به سواد رسانهای باشد تا محتوای ناسالم به مردم آسیب نرساند.»
سید محمدمهدی حسینی همدانی، امام جمعه کرج نیز که بارها مخالفت خود را با رفع فلیترینگ نشان داده بود، روز جمعه با اشاره به فضای مجازی تاکید کرد «برای خوشحالی کسانی که امنیت کشور برای آنها اهمیت ندارد نباید مقدمه سازی شود.»
کاظم صدیقی، امام جمعه تهران هم از دیگر ائمه جمعهای بود که در خطبهها از بازگشایی دو پلتفرم واتس آپ و گوگل پلی انتقاد کرد. او گفت: «امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی بدنامی و ایجاد مشکل برای اقتصاد و جنگ نرم است که جامعه را به ناامنی میکشاند، اما امروز همچنان عده ای در کشور طرفدار فضای مجازی و برنامههای آن هستند. امیرالمومنین میفرمایند که شایعه پراکن ها دل مردم را خالی میکنند و مشکلات کوچک را بزرگ میکنند. این افراد امیدها را به تباهی میکشانند.»
رسول جلیلی یکی از اعضای حقیقی شورایعالی فضای مجازی که به چهره سانسور در ایران معروف است، در شبکه فضای مجازی، با اشاره به رفع فیلترینگ نوشت: «زهری نوش جانمان شد و دشمن شاد شدیم.»
محمدحسن قدیری ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا هم گفت: «در فرانسه مدیر تلگرام را دستگیر میکنند و خواستههایی از او دارند که وقتی تن میدهد آزادش میکنند. در کشورهای مختلف این فیلترها وجود دارد، به خصوص که میدانیم نه تنها تروریستها از این اپها برای اعمال تروریستی استفاده میکنند، بلکه محتوای مستهجن هم در این اپها کاملا آزاد است. البته اطلاعات واتساپ هم کاملا در اختیار رژیم صهیونیستی و آمریکا است و فقط ظاهر ماجرا این است که این اپلیکیشن امن است.»
اما عصبانیت موافقان فیلترینگ تنها محدود به دولت پزشکیان نیست و گویا تمام کسانی که به رفع فیلترینگ این دو پلتفرم رأی دادهاند، مورد خشم و عتاب تندروها قرار گرفتند. در چند روز گذشته، پس از انتشار یک پیام از سوی محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، درباره برداشته شدن فیلترینگ دو پلتفرم واتس آپ و گوگل پلی و مدیریت قاعده مند فضای مجازی، موجی از حملات تندروها به او آغاز شد. در واقع او که خود از چهره های اصولگرا بوده و ریاست یکی از مهمترین نهادهای نظام جمهوری اسلامی را برعهده دارد، مورد غضب موافقان فیلترینگ قرار گرفت؛ به عبارت دیگر تندروها برای ایستادن مقابل خواست افکار عمومی به نیروهای خودی نیز رحم ندارند و با حملات تند و تیز میخواهند مخالفان خود را مرعوب و منکوب کنند تا حساب کار هم دست آنها بیاید و هم سایرین! محمد قمی سال ۱۳۹۷ با حکم مقام معظم رهبری به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی منصوب شد. در واقع این سازمان، یکی از مهمترین نهادهای فرهنگی در جمهوری اسلامی محسوب میشود.
چراغ اولین حمله به محمد قمی را روح الله مومن نسب چهره پر حاشیه اصولگرایان روشن کرد. او که «دبیر جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی» است و با طرح ادعای بارداری دختر ۱۲ ساله با دو گیگ اینترنت در فضای مجازی در برنامه تب و تاب به شهرت رسید، خطاب به محمد قمی نوشت: «خواسته! یا ناخواسته، سرِ فرمانِ امامتان را بریدید و به نیزه کردید و برای یزد[یزید] زمان فرستادید، از ترس لشکر مجازی غرب!؟… چه غمانگیز فرمودند آقا که یا نمیفهمید یا نمیخواهید بفهمید… شما با رأی مثبتتان به اجرای دستور نتانیاهو، از همه سختتر خنجر به کمر انقلاب زدید آقای رییس سازمان تبلیغات اسلامی!»
نکته جالبتر درباره مومننسب سمت او در ستاد امر به معروف و نهی از منکر است؛ او دبیر ستاد امر به معروف استان تهران است.