• امروز : شنبه - ۱ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 21 December - 2024
1
مدیرعامل شرکت:

نیشکر «هفت‌تپه» به زودی وارد فاز واگذاری قطعی می‌شود

  • کد خبر : 7632
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۲
نیشکر «هفت‌تپه» به زودی وارد فاز واگذاری قطعی می‌شود

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه گفت: قیمت‌گذاری شرکت تا چهارشنبه این هفته یا نهایت پایان این هفته اعلام و وارد فاز واگذاری قطعی می‌شویم؛در مراحل آخر این ماراتن هستیم و ابهامات رفع شده است. علیرضا دورباشی زاده امروز ۱۹ آذرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ در جلسه‌ای با سران قوا […]

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه گفت: قیمت‌گذاری شرکت تا چهارشنبه این هفته یا نهایت پایان این هفته اعلام و وارد فاز واگذاری قطعی می‌شویم؛در مراحل آخر این ماراتن هستیم و ابهامات رفع شده است.

علیرضا دورباشی زاده امروز ۱۹ آذرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ در جلسه‌ای با سران قوا مقرر شد شرکت نیشکر هفت‌تپه به صورت پیمان مدیریت به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شود؛ بر اساس این مصوبه مقرر بود در سه ماه حسابرسی عملکرد و سپس حسابرسی ویژه و موضوع دیون و طلبکاران بررسی شود اما به دلایل مختلف از جمله تغییر رییس سازمان خصوصی‌سازی کشور، در یک سال و نیم اول بعد از انتقال مالکیت، این کار طول کشید.

وی با بیان اینکه گرفتن اختیار از سهامداران برای برگزاری مجامع چند ماه تا یک سال طول کشید، افزود: در خصوص قیمت‌گذاری مکاتبات زیادی با سازمان خصوصی‌سازی انجام شد و کارشناسان رسمی دادگستری چند ماه حوزه‌های مختلف را قیمت‌گذاری کردند اما جاهایی نواقصی بود که این مساله به دلیل این بود که به یکسری اسناد و مدارک دسترسی نداشتیم.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه ادامه داد: در مرحله دوم باید حسابرسی ویژه عملکرد بخش خصوصی انجام می‌شد که از اوایل امسال قرارداد با سازمان حسابرسی منعقد شد و مقرر بود تا پایان مهرماه گزارش اولیه ارائه شود که این کار انجام و نقطه نظراتی داشتیم که اصلاح شد.

دورباشی زاده بیان کرد: هر دو هفته یکبار جلسات منظمی با سازمان خصوصی‌سازی در خصوص واگذاری این شرکت برگزار شد و کار به سر و سامان رسید اما باز هم رییس سازمان خصوصی‌سازی تغییر کرد و به دلیل توقف جلسات هماهنگی بابت خصوصی‌سازی، نگرانی در سیستم بابت واگذاری شرکت به وجود آمد.

وی افزود: بنا به درخواست ما روز گذشته، جلسه‌ای با حضور نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با رییس سازمان خصوصی کشور داشتیم و ابهامات در خصوص عملکرد و هزینه‌کرد رفع شد.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه عنوان کرد: زیان انباشته این شرکت مطرح می‌شود در حالی که بحث قیمتگذاری وجود دارد و باید همه بدهی و مطالبات را محاسبه کنیم که این زیان محاسبه نمی‌شود. بخشی از عدد مطرح شده نیز بابت سرمایه‌گذاری از جمله تامین تجهیزات است که هزینه نیست و سرمایه‌گذاری است.

دورباشی زاده بیان کرد: قیمت‌گذاری شرکت تا چهارشنبه این هفته یا نهایتا پایان این هفته اعلام و وارد فاز واگذاری قطعی می‌شویم. در مراحل آخر این ماراتن هستیم و ابهامات رفع شده است. دیدگاه سازمان خصوصی‌سازی در خصوص واگذاری شرکت مثبت است و بیشتر از سایر بخش‌ها برای واگذاری هفت‌تپه اصرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سه سال اخیر در این شرکت عنوان کرد: طبقه‌بندی مشاغل، همسان‌سازی حقوق، بروزرسانی پرداخت حق بیمه، بروزرسانی حقوق پرسنل، ایجاد ساختار سازمانی و جانمایی پرسنل برخی از اقدامات در حوزه نیروی انسانی است.

دورباشی زاده عنوان کرد: این شرکت بیش از یک هزار و ۱۰۰ منزل سازمانی و ۹ مدرسه دولتی دارد که امورات این فضاها را خودمان انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به تغییر کاربری ۵۱۰۰ هکتار از اراضی برای برداشت ماشینی عنوان کرد: ۸۵ درصد از مزارع برای آبیاری هیدروفلوم تغییر کاربری داده شده است تا مصرف آب بهینه باشد.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت‌تپه با بیان اینکه در حوزه صنعت نیز اولین کارخانه تولید شکر در ایران هستیم و با اورهال تجهیزات، برداشت و تولید شکر انجام می‌شود، گفت: سال ۱۴۰۰، ۲۳ هزار تن شکر، سال ۱۴۰۱، ۲۸ هزار تن و سال ۱۴۰۲، ۴۶ هزار تن شکر تولید شده است و امسال ۶۵ هزار تن شکر تولید می‌شود.

دورباشی زاده در خصوص آتش‌سوزی مزارع نیشکر عنوان کرد: بیش از ۳۰ درصد از مزارع این شرکت به صورت برداشت سبز انجام می‌شود که اگر تجهیزات برداشت سبز کامل تامین شود، برداشت سبز افزایش می‌یابد و تعهد داریم هر سال درصد برداشت سبز را افزایش دهیم.

وی در خصوص استخدام نیروهای این شرکت عنوان کرد: در شرکت توسعه نیشکر استخدام بر اساس آزمون است. البته یکسری اولویت‌ها برای روستاهای اطراف شرکت و… وجود دارد. تمام نیروها بومی هستند که ۶ هزار نیرو داریم و نیروهای ما سه برابر سایر کشت و صنعت‌ها هستند.

دورباشی زاده بیان کرد: بخش‌های تولید الکل، خوراک دام، زغال، رب گوجه، بتن، آسفالت، گندم، کلزا، پرورش قارچ و ماهی نیز فعال هستند که برخی محصولات با قیمت کمتر به پرسنل فروخته می‌شوند.

لینک کوتاه : https://roozankhabar.ir/?p=7632

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آنتونیو گوترش، سازمان ملل، نیویورک اجتماعی اربعین، عراق، ایران، زائران ارمنستان، جمهوری آذربایجان، درگیری نظامی اصول گرایان، اصلاح طلبان، انتخابات، احزاب افغانستان،مهاجران،افغان،هیرمند،طالبان اقتصاد انتخابات،اصولگرا،مهندسی،خالص،سازی ایران ایران، آمریکا، برجام ایران، آمریکا، برجام، مذاکرات وین، روسیه، میخائیل اولیانوف ایران، روسیه، برجام، مذاکرات وین بازار مسکن، بازار خودرو، رکود اقتصادی، رونق اقتصادی برجام، ایران، آمریکا، اروپا برجام، مذاکرات وین، رابرت مالی، احیای برجام تهران توافق، ایران، برجام، آمریکا تولید تیراندازی حسن یزدانی، دیوید تیلور، کشتی قهرمانی جهان حسن یزدانی، کشتی قهرمانی جهان، دیوید تیلر خبر خبری دانشگاه رئیسی رئیسی، بانک مرکزی، اقتصاد رهبر سیاسی سیل، خسارت، مدیریت بحران، بارندگی غزه،اسرائیل،حماس،فلسطین،الاقصی غزه،حماس،اسرائیل فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ، روزنامه فرهنگ فرهنگی متروپل، آبادان، بحران اجتماعی مجلس محرم، عزاداری، ترافیک، تاسوعا و عاشوار مذهبی مهسا امینی، قالیباف، مجلس، گشت ارشاد مهسا امینی، پلیس تهران، گشت ارشاد مهسا امینی، گشت ارشاد، پلیس تهران ورزش وزیر صنعت کاخ باکینگهام، ملکه الیزایت، انگلستان، سلطنت گشت ارشاد، مهسا امینی، اعتراضات